Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Félbe kellett szakítani Miley Cyrus Salt Lake City-ben tartott koncertjét. A Disney üdvöskéje rosszul érezte magát, ezért levonult a színpadról - a rajongók percekig nem is tudták, hogy mi történt.

Miley Cyrus

Miley-nak elment a hangja, kapott valami lórúgás szerű fájdalomcsillapítót, melytől hamarosan jobban lett, és befejezte buliját. Ez aztán az elhivatottság, piros pont érte!

Később kiderült, hogy hősnőnknek torokgyulladása van, ezért a szervezők jobbnak látták kórházba szállítani, és kivizsgáltatni.

Miley azóta a Twitteren jelezte: köszöni szépen a jókívánságokat, már jobban van, és hamarosan visszatér!


A Hannah Montana sorozat főszereplője szerepet kapott a Szex és New York második részében, írja a Gossip Cop.

sny

A 16 éves énekesnő egy jelenetet kapott, és a forgatókönyv szerint ugyanolyan ruhát visel majd a vörös szőnyegen, amit Kim Cattrall karaktere azért vett, hogy dögösnek és fiatalosnak tűnjön. Eredetileg Cyrus nem vett volna részt a filmben, mivel a turnéja miatt túl elfoglalt volt, de úgy tűnik, végül mégis időt szakított a forgatásra.

 

Hallani már hallhattuk Miley Cyrus Party in the USA című számát, látni viszont még nem volt szerencsénk (?). Most viszont… Ha néztiket a toplistákat, akkor azt  is tudjátok, döngeti néhány chartnak az első helyét ez a dal, s ha nem is a No.1., az első 10-ben sokszor benne van.

A hamarosan 17 éves énekesnő végre kezd kitörni Hannah Montana szerepéből, és új filmje - ami néhány hónapot csúszni fog - új albummal is előrukkolt The Time of Our Lives címmel. A legújabb dalához, a Party in the USA-hez pedig végre itt a klip is. Eredeti, de tényleg. Amerikai zászló, amerikai cowboy csizmában rúgják a port, a csajok a lehető legrövidebb szoknyákat, nadrágokat viselik, és Miley énekel. Ja…bocs, a verdákról megfeledkeztem, bár azok csak mutatóban vannak a klipben, de ez Amerika. Nem lehet kocsik nélkül forgatni…