Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Napfény,strand, és kristálytiszta víz. 

 

Ha Miley nyaralni megy,mindhárom összetevőre szüksége van ahhoz,hogy kipihenje a szupersztár-életmód fáradalmait.

 

A Bahamákon minden adott egy kis pihenéshez,úgyhogy a Cyrus család fogta magát és héhány napra áttette a székhelyét a világ egyik legszebb üdülőhelyére. A família nem csak a strand miatt utazott Nassauba: Miley mama, azaz Tish itt kapta meg a szülinapi tortáját az anyuka ugyanis most töltötte be a 42. életévét.

 

A strandon pedig kihozták magukból a maximumot,hisz a család nem az egész napos semmittevés híve.  Minden kipróbáltak amit csak lehetett: Cyrus kisasszony egy jet-skivel vadul rótta a köröket,de nem sokkal később már egy banánon szántotta a habokat tesóival.

 

A nagy kalandot pedig ,,leöblítette" egy jó kis csobbanással az óceánban. Volt is mit kipihennie a csajnak,hiszen nem sokkal korábban körbeutazta a Földet a Hannah Montana: A mozifilm promotolása miatt,majd hazaérkezett, és azonnal kamerák elé kellett állnia, hiszen újra forog a HM sorozat,és a felvételekről természetesen nem hiányozhat a főszereplő sem.

 

De ez még nem minden: a hölgy hamarosan forgatni kezdi legújabb mozifilmjét, a The Last Songot is. Nem csoda hát, ha apait-anyait beleadott a rövid,de annál intenzívebb pihenésbe.

Forrás Bye:Bravo

Képek:

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez

 

 

Kattints ide a teljes kép megtekintéséhez