Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 Szexisen pózol mert unja a tinisztár jelzőt:

Lassan beleun a tizenhat éves Miley a gyerek kategóriába, szeretné, ha komolyabban vennék. Ezért fog most szexisen pózolni az ELLE címlapján, mint egy igazi nő.
 
2009. július 8. szerda 07:59 - Kővári Adrienn

Megtörtént a lehetetlen, Miley Cyrus egyre felnőttesebb. Az augusztusi ELLE címlapján ugyanis a Disney üdvöskéje fog szerepelni. Az újság hasábjain is helyet kap, ahol szexin fog pózolni egy dögös fekete ruhában.

Azt már kiderült, hogy a címlapon egy fekete bőrdzsekit fog viselni, ami a melleire tereli a hangsúlyt. A cím valahogy úgy hangzik, hogy Miley már nem gyerek, ami azért elég meglepő, mert még mindig csak tizenhat éves. De készültek róla olyan képek is, amikor felmászik egy asztalra, s azon pózol egy fekete csizmában.

Egyre felnőttesebb?

A cikkben olyan okos dolgokról nyilatkozik, hogy mennyire ragaszkodott egy farmerhez, amit a sorozatban viselt, mert egyszerűen imádta. Szerinte annak a segítségével bárki trendi lehet Közép-Amerikában.

Mesélt arról is, hogy milyen nehéz ma tinisztárnak lenni, mert rengetegen csak kihasználni akarják őket, s mindig parancsolgatnak nekik. Ennek ellenére összetart a többi fiatallal.