Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


   Egy kis bemutató a könyvekhez amik a sikeres filmsorozat alapján készültek:

                                                 

1. rész: A nagy titok

                                             

Miley Stewart első ránézésre egy teljesen hétköznapi lány.De Miley titkol valamit!Mikor leszáll az est és kigyúlnak a reflektorok, Mileyból Hannah Montana lesz, a popsztár!Ám kettős élete nem is olyan egyszerű! Hogy tarthatja titokban kilétét, ha az egyik barátja megszállott Hannah-rajongó lesz és mindenhová követi, még a limuzinjába is?!

2. rész: A nagy átverés

                                 

Mikor Miley meghívót kap egy menő új film premier előtti bemutatójára, biztos benne, hogy a papája elengedi - elvégre ő is egy sztár! De nagyot téved: suliban témazáró-időszak van, ezért otthon kell maradnia tanulni. Miley mégis kiszökik otthonról és elmegy megnézni a filmet Lillyvel és Oliverrel. Mikor váratlanul a papája is megjelenik a moziban, Miley rájön, hogy nem csak neki vannak titkai. Az egyedülálló Mr. Stewart egy titokzatos nővel érkezik! Ki lehet ő és miért nem hallott róla még senki? Hannah Montana biztos ki tud deríteni egyet s mást!

                                       3. rész: A nagy arc

                                      

Hannah Montana lett a legjobb pattanástalanító krém új reklámarca. Csakhogy az óriásplakáton  Miley homlokán egy XXL pizza méretű pattanás virít! Érthető hát, hogy Miley kiakad. Vajon a végén megérti, hogy a belső értékek fontosabbak, mint a külső, vagy ezúttal a benne lakozó pop-díva kerekedik felül?

                                    4. rész: A nagy kerítő

                              

Hannah Montana rengeteg rajongói e-mailt kap és Miley Stewart imádja olvasgatni ezeket. Ám mikor egy iskolatársától kap levelet, kicsit túllő a célon. A lány szerelmi tanácsot kér: teljesen beleesett egy srácba, aki történetesen Miley egyik legjobb barátja, Oliver! A fiúra tényleg ráférne a randizás, így Miley közvetíteni kezd kettőjük között. Vajon Miley jó kerítő? Szerelem lesz a vége, vagy visszafelé sül el a dolog?

                      5.rész: Rémálom a Hannah utcában

                                

Miley Stewart imád Hannah Montana, a popsztár lenni, de amikor a kiköpött mása, Luann, az uncsitesója meglátogatja, hirtelen kiderül: nem csak Miley szeret belekóstolni a sztárságba. Luann először még jól viselkedik, és Miley-nak az az érzése támad, hogy gyerekkoruk zűrjei immár rendeződtek. Még meg is hívja Luannt a város legklasszabb Halloween-bulijára. De amikor Luann megkötözi Mileyt és Hannah Montana titkos szekrényébe zárja, Miley rájön, hogy nagy hibát követett el. Vajon Miley barátai időben megmentik őt? Vagy Luann - Hannah Montanának öltözve - elrontja az év buliját, és felfedi Miley titkos életét?

                                      6. rész: A pénz illata

          
                       

Hannah Montana, azaz Miley Stewart egy új, málna illatú parfüm arca lesz. Csak egy gond van: egy málnásrétes-evő versenyen szerzett rossz élménynek köszönhető;en Miley, ahányszor csak beleszagol az illatszerbe, rosszul lesz. Amikor Hannah drága ajándékot kap azért, mert az Eau Wow arca lett, fontos döntést kell hoznia: megjátssza, mennyire imádja a parfümöt és megtartsa az ajándékot, vagy mondja meg az igazságot és legyen becsületes?

                                 7. rész: A zöldszemű szörny

                               

A Seaview suli minden diáklánya egyetért abban, hogy diáktársuk, Jake Ryan, a TV-színész nagyon jó pasi, Miley viszont úgy gondolja, a srác egója erősen túlméretezett. Úgyhogy amikor egy sulibulin a fiú felkéri őt táncolni, kikosarazza. Később Miley szerepet kap abban a sorozatban, amiben Jake is játszik, és rájön, hogy rosszul ítélte meg őt. De mielőtt bevallhatná, hogy meggondolta magát, Jake már Miley barátnőjével, Lillyvel jár! Miután Miley féltékenysége komoly háborúhoz vezet a barátnőjével, ráébred, hogy egyszerre veszítheti el a legjobb barátnőjét és az álompasiját! Vajon túl késő már visszaszerezni őket?